Home Įdomybės Onkologai nustebo: šios sultys žudo vėžį, gydo gastritą ir diabetą, gydo kepenis ir širdį!

Onkologai nustebo: šios sultys žudo vėžį, gydo gastritą ir diabetą, gydo kepenis ir širdį!

by adminas
1136 peržiūra
Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Nors bulvių sultys yra šviežios ir beskonės, jos ilgą laiką buvo giriamos už naudingas savybes ir naudą.

Niekam nepatinka gerti tai, kas skanu baisiai, tačiau dauguma dalykų, kurie skamba baisiai, yra labai naudingi mūsų sveikatai.

Remiantis tyrimais, bulvių sultys gali gydyti daugelį ligų ir būklių, įskaitant vėžį, taip pat gali padėti jūsų organams atsigauti po žalos.

Tai yra pagrindinė jo nauda sveikatai:

Šarmina kūną

Bulvių sultys gali atkurti jūsų kūno šarmingumą ir užkirsti kelią daugeliui sveikatos problemų.

Mažina šlapimo rūgšties kiekį

Sultys gali sumažinti šlapimo rūgšties kiekį organizme ir užkirsti kelią tokiems uždegimams kaip artritas ir podagra.

Reguliariai geriamos sultys gali padėti sumažinti sąnarių ir nugaros skausmus, pagerinti kūno kraujotaką.

Valo odą

Vietinio vartojimo bulvių sultys gali nuraminti odos sudirginimą ir uždegimą bei gydyti tokias problemas kaip spuogai ar egzema.

Prisideda prie svorio metimo

Gerkite puodelį bulvių sulčių prieš pusryčius ir dar kelias valandas prieš miegą, kad pagreitintumėte medžiagų apykaitą ir pradėtumėte mesti svorį.

Valo kepenis

Vienas pagrindinių bulvių sulčių pranašumų yra tas, kad jos gali išvalyti kepenis.

Bulvių sultys yra galinga detoksikuojanti medžiaga, galinti išvalyti toksinų kepenis ir pagerinti jų veiklą, taip pat padidinti tulžies pūslės funkciją.

Gydo opas

Jei sergate opa, 30 minučių prieš valgydami išgerkite šaukštą bulvių sulčių, praskiestų vandeniu.

Kaip pasigaminti bulvių sultis?

1.  Norėdami gaminti bulvių sultis, nuplaukite keletą vidutinio dydžio bulvių ir jas nulupkite.

2.  Tada nuimkite visas žaliąsias dalis ir procesus.

3.  Tada sutrinkite bulves ir ištraukite jas per lininį audinį, kad atskirtų sultis.

Supilkite jį į aukštą taurę ir gerkite sultis šviežias – jei skonis jums pernelyg šlykštus, sumaišykite jas su morkų, obuolių ar citrinos sultimis.

Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Susiję straipsniai

PARAŠYKITE KOMENTARĄ

REKLAMA