Home Receptai Naminis troškinys. Mėsa tiesiog tirpsta burnoje!

Naminis troškinys. Mėsa tiesiog tirpsta burnoje!

by adminas
120 peržiūra
Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Labai švelni mėsa. Paimkite receptą!

Ingridientai:

  • 1 kg mėsos
  •  0,5 kg riebalų
  •  Lauro lapas
  •  prieskoniai (žirniai)
  •  maltų juodųjų pipirų
  •  druska

Virimas

Mėsą supjaustykite vidutinėmis riekelėmis. Druskos, pipirų pagal skonį ir gerai išmaišykite. Mano bankai, nesterilizuokite. Mano geležiniai gaubtai, nereikia sterilizuoti.

Mes įdėjome 1-2 lauro lapus, pjaustytus prieskonius ant dugno, tada mėsos sandariai neuždenkite. Mes nepranešame mėsos, apie 2-3 centimetrus iki stiklainio krašto, kad turinys neištekėtų. Draudimui įdėkite kepimo skardą į orkaitę ir užpilkite šiek tiek vandens. Mes uždengiame bankus geležiniais dangčiais ir dedame į šaltą orkaitę.

Įkaitinkite orkaitę iki 250 laipsnių. Stebime, kada mėsa verda, sumažiname temperatūrą iki 150 laipsnių ir troškiname 3 valandas. Mėsa turėtų sustingti.

Kol mėsa ruošiama, riebalus supjaustome mažais gabalėliais ir dedame į keptuvę arba į keptuvę ir ištirpiname riebalus ant silpnos ugnies. Paruošta mėsa, supilkite ant ištirpintų riebalų.

Išimame skardines iš orkaitės ir apsukame, apverčiame, patikriname, ar nėra nutekėjimų, tada pasukame atgal. Laikyti kambario temperatūroje.

Skanaus!

Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Susiję straipsniai

PARAŠYKITE KOMENTARĄ

REKLAMA