Šį receptą naudojosi ir mūsų močiutės!
Ingredientai
- 0,5 kg purpurinių svogūnų;
- 0,5 kg cukraus;
- 2 vidutinės citrinos;
- 1,5 litro filtruoto vandens;
- 7 šaukštai. šaukštai natūralaus medaus
Kaip virti:
1. Puode ištirpinkite cukrų, maišydami, kad neišdegtų (galite iškart įpilti 1/2 citrinos sulčių).
2. Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į cukrų, truputį pakepinkite ir įpilkite vandens.
3. Virinama, kol išgaruos 1/3 vandens.
4. Palikite, palikite atvėsti.
5. Tada įpilkite medaus, citrinos sulčių ir gerai išmaišykite.
6. Palikite mišinį per naktį.
7. Nukreipkite ir supilkite skystį į stiklinį indą.
Kaip naudotis:
1 valgomasis šaukštas prieš kiekvieną valgį.
Gerkite iki visiško pasveikimo!
Šis vaistas turi tik natūralius komponentus, todėl šalutinį poveikį gali sukelti tik tas, kuris yra alergiškas vienam iš komponentų.
Jei jus dažnai kankina kosulys ar plaučių ligos – išbandykite šį receptą, jis jus išgelbės!