Home Receptai Kaip lengvai išvirti skanią žuvį

Kaip lengvai išvirti skanią žuvį

by adminas
229 peržiūra
Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Kokia yra tobulos žuvies gaminimo paslaptis? Pergamentinis popierius! Iš tiesų, kepant žuvis pergamentiniame popieriuje, ji tampa sultinga ir kvapni.

Papildoma premija: valyti žuvis yra nepaprastai lengva.

4 porcijos

Ingredientai:
šiame recepte naudosite oto filė.

2 ½ vandens
¾ žalių rudųjų ryžių
4 paltuso filė
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
24 ploni šparagai
1 citrina plonai pjaustyti
2 šaukštai smulkintų šviežių krapų arba petražolių (arba 1 ½ šaukštelio džiovintų krapų)

Paruošimas:

Vandenį užvirkite. vidutinis puodas. Suberkite ryžius, sumažinkite šilumą, uždenkite ir troškinkite 40–45 minutes.

Nukelkite skysčio perteklių iš keptuvės ir atidėkite.
Tuo pačiu metu įjunkite orkaitę iki 375 ° F.

Iškirpkite 4 pergamentinio popieriaus lapus, kurių kiekviena yra maždaug 18 „x12“.

Sulenkite pergamentą per pusę.

Naudodamiesi žirklėmis, iš kiekvieno popieriaus gabalo iškirpkite didelę širdį, pradėdami pjaustymą raukšle.
Abi žuvies puses sutrinkite druska ir pipirais.

Ant vienos pergamento širdies pusės uždėkite 1 filė.

Drebu su alyvuogių aliejumi, įpilkite 6 vnt.

Šparagai ir keli griežinėliai citrinos.

Pabarstykite krapais ar petražolėmis.

Uždenkite kita širdies puse ir susukite kraštus.

Apatinį kraštą po maišeliu sulenkite taip, kad virimo metu jis neatsidarytų.

Pakartokite procesą su likusiu filtru.
Kepkite 12-15 minučių.

Patiekite su ryžiais.

Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Susiję straipsniai

PARAŠYKITE KOMENTARĄ

REKLAMA