Home Receptai Atkreipkite ypatingą dėmesį! Daugelis žmonių daro šias klaidas vartodami česnakus medicininiais tikslais

Atkreipkite ypatingą dėmesį! Daugelis žmonių daro šias klaidas vartodami česnakus medicininiais tikslais

by adminas
209 peržiūra
Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Aš net nepagalvojau apie tai! Jūs taip pat greičiausiai nežinote apie tai!

Česnakai yra natūralus antibiotikas, kuris yra labai rekomenduojamas visiems ir naudojamas nuo senovės. Tai gali padėti kovoti su įvairiomis ligomis ir sąlygomis, net ir lėtinėmis.

Svarbu ne tai, kad česnakai turėtų būti naudojami tam tikru būdu, nes jis gali prarasti savo veiksmingumą ir gydymo savybes. Geriausia vadovautis žemiau pateiktomis rekomendacijomis, kad nesusidarytumėte dažnai pasitaikančių klaidų, kai naudojate česnaką kaip natūralią priemonę.

Valgykite

Nors česnakai gali padėti pašalinti daugelį sveikatos problemų, negalite tikėtis, kad jis atsikratys kenksmingų bakterijų, toksinų ir virusų. Būtina, kad turite subalansuotą mitybą, o jei nesumažinsite riebaus maisto, cukrus, česnakai nesuteiks norimų rezultatų.

Apsaugokite žarnyno florą

Antibiotikas sukelia bakterijų disbalansą skrandyje, o ilgą laiką per daug česnakų valgyti gali neigiamai paveikti žarnyno florą.

Rekomenduojama naudoti fermentuotus maisto produktus, kurie padės išlaikyti pakankamą skaičių naudingų bakterijų skrandyje ir žarnyne.

Padidinkite ligos metu sunaudojamo česnako kiekį

Viena česnako skiltelė yra nepakankama kovai su infekcijomis ir ligomis, jums reikia 3-4 skiltelės česnako, nesvarbu, koks gydymas, ir rezultatai bus gauti po kelių dienų.

Vartokite šviežius ir natūralius česnakus

Idealiu atveju ji turėtų būti naudojama švieži. Be to, rekomenduojama jį kramtyti taip, kad veiktų vaistų savybės. Taigi, nepaisant esamų česnakų papildų, visada bus geriau valgyti ir gauti maksimalius rezultatus.

Nelaikykite aukštoje temperatūroje.

Allicinas yra aktyvus česnako komponentas, kuris pagerina bendrą sveikatą ir, kai jis šildomas, gerokai sumažėja gydomųjų savybių.

Jei valgote česnakus švieži, rekomenduojama ją sutraiškyti ir palikti 10 minučių, kad būtų užtikrintas visiškas maistinių medžiagų įsisavinimas.

Pagerinkite česnako skonį

Jei negalite kramtyti česnakų, galite susmulkinti ir sumaišyti su vienu ar dviem arbatiniais šaukšteliais medaus, jogurto ar obuolių.

Naudojimo būdai išorėje

Nedėkite česnakų tiesiai ant odos, nes jis gali sukelti dirginimą. Paimkite 2 skilteles česnako, nulupkite ir sutrinkite, palaukite 10 minučių, tada supjaustykite ir sumaišykite su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus arba kokoso aliejaus. Padėkite mišinį ant pažeistos vietos ir leiskite jam dirbti pusvalandį, tada nuplaukite dideliu kiekiu šilto vandens ir užpilkite nedideliu kiekiu alyvuogių arba kokoso aliejaus.

Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Susiję straipsniai

PARAŠYKITE KOMENTARĄ

REKLAMA