Home Žmonės 8 priežastys kodel verta gerti arbatą

8 priežastys kodel verta gerti arbatą

by adminas
319 peržiūra
Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Neseniai „ Fitkhaker“ pasidalino su jumis informacija apie naudingas kavos savybes.

Sveika natūrali arbata nusipelno ne mažiau dėmesio.

Įvairios ir naudingos savybės gali būti raminančios ir atpalaiduojančios, kai jums to reikia.

Tai gali padėti atsibusti ir sklandžiai įgyti gyvybingumo ir energijos atsargas. Arbata turi daug privalumų.

Pabandykime atkreipti dėmesį į reikšmingiausius.

1. Arbatą lengviau pasigaminti nei kavą

Arbatą pasidaryti daug lengviau nei raganavimą per turką su kava arba šiam tikslui naudoti virtuvės prietaisus (kavos malūnėlį, kavos aparatą).

Arbatai reikia gerti pakankamai virinto vandens, puodelį ir arbatą.

Labai paprasta.

2. Žalioji arbata palaiko kaulus

Tai žymiai sumažina osteoporozės riziką pagyvenusiems žmonėms, padeda išvalyti indus.

3. Juodoji arbata be cukraus pašalina blogą burnos kvapą

Tyrimai įrodo arbatos komponento – polifenolio – buvimą.

Tai sulėtina bakterijų atsiradimą ir vystymąsi, provokuodama blogo burnos kvapo atsiradimą.

4. Kiniečiai arbatą laiko būtiniausiu gėrimu gyvenime

Jiems kiekviena diena yra daugybė gyvybiškai svarbių dalykų.

Tai yra malkos, druska, ryžiai, aliejus, actas ir, žinoma, arbata.

5. Arbata turi raminančių savybių

Žolelių arbatos ramina ir atpalaiduoja suaugusįjį.

Jų skirtumas nuo 100% natūralių cheminių vaistų.

6. Arbata sumažina pavasarines alergines reakcijas

Jei sezoninės alergijos yra tavo priešas, pradėk savo rytą nuo dilgėlių arbatos.

Nuskinti dilgėlių lapai padeda sumažinti alerginius simptomus.

Dilgėlių lapai, reguliariai pridedami prie arbatos, valo kraują ir turi silpną priešuždegiminį poveikį.

7. Yra mokslininkų nuomonių apie didesnį arbatos pranašumą nei grynas vanduo

Arbata neša drėgmę kūnui taip pat reikalingai kaip vanduo ir gali ją visiškai pakeisti.

 Tačiau antioksidantų buvimas arbatoje yra tinkamiausias.

8. Arbata po vakarienės. Kaip be jo?

Kas galėtų būti geriau, jei užkandžiaujate per ilgą pertrauką tarp pietų ir vakarienės?

Trumpa arbatos pertrauka įsišaknijo beveik visose šalyse.

Jei reguliariai geriate kavą vieni, atkreipkite ypatingą dėmesį į rimtą konkurentą – arbatą.

Arbata, skirtingai nuo kavos, skiriasi priklausomai nuo surinkimo vietos, krūmų įvairovės, perdirbimo būdo ir galiojimo laiko.

„Puerh“ arbatos veislėse yra lapai, pumpurai ir jauni ūgliai; iki pardavimo dienos šios veislės brandinamos žemėje bent 10 metų.

„Oolong“ veislės tuo pačiu suderina juodosios ir žaliosios arbatos pranašumus ir skonį.

Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Susiję straipsniai

PARAŠYKITE KOMENTARĄ

REKLAMA