Home Receptai 4 kiaušiniai, 200 g varškės, 120 g cukraus švelniausiam pyragui pasaulyje! Nepaprastai paprastas ir skanus desertas!

4 kiaušiniai, 200 g varškės, 120 g cukraus švelniausiam pyragui pasaulyje! Nepaprastai paprastas ir skanus desertas!

by adminas
511 peržiūra
Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Labai paprastas, skanus, subtilus sausainių pyragas, paruoštas pagal šį receptą, taps tikru kulinarijos meno kūriniu, pradžiugins tavo artimuosius ir sužavės svečius.

Biskvito ingredientai:

  • 120 g miltų
  • 4 kiaušiniai
  • 120 g cukraus
  • 1/4 šaukštelio vanilinas
  • 1 šaukštelis kepimo milteliai
  • žiupsnelis druskos
  • kakavos milteliai (purškimui)

Kremo ingredientai:

  • 200 g varškės sūrio 9-15% riebalų
  • 100–120 g cukraus
  • 250 ml grietinėlės 33% riebalų
  • 1/4 šaukštelio vanilinas

Virimo būdas:

  1. Giliame inde išplakite 4 kiaušinius mikseriu ar plaktuvu, palaipsniui įpildami 120 g cukraus.
  2. Atskirame giliame indelyje atsargiai per sietelį išsijokite 120 g miltų, sumaišykite su 1 šaukšteliu. kepimo miltelių, žiupsnelį druskos, 1/4 šaukštelio vanilinas, sumaišykite.
  3. Mažomis dalimis atsargiai įmeskite miltų mišinį į kiaušinį, kad neprarastumėte gautos masės spindesio, sumaišykite ingredientus iki vientisos konsistencijos.
  4. 20–30 cm dydžio stačiakampį kepimo indą uždenkite pergamentiniu popieriumi, sutepkite nedideliu kiekiu aliejaus, supilkite paruoštą tešlą, tolygiai paskirstydami per visą paviršių.
  5. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
  6. Pateikite kepimo indą orkaitėje 10 minučių.
  7. Dabar reikia paruošti specialų kremą. Norėdami tai padaryti, giliame indelyje sumaišykite 200 g varškės su 9 – 15% riebalų, 100 – 120 g cukraus, 1/4 šaukštelio. vanilinas, maišytuvu maišykite mišinį iki vientisos masės, įsitikinkite, kad neliko gabalėlių.
  8. Atšaldykite 250 ml 33% riebalų grietinėlės, plakite mikseriu, kol sutirštės, supilkite į varškės masę.
  9. Išimkite gatavą pyragą iš orkaitės, palikite visiškai atvėsti. Tada supjaustykite jį į 2 dalis, supjaustykite kraštus.
  10. Ant apatinio torto išdėstykite gražų patiekalą, ant jo užtepkite 2/3 paruošto grietinėlės, tolygiai paskirstydami per visą paviršių. Ant viršaus uždėkite antrą pyragą, su likusiu kremo kiekiu sutepkite torto paviršių ir šonus.
  11. Naudodami nedidelį sietelį, pabarstykite torto paviršių kakavos milteliais, išsiųskite pyragą šaldytuve mažiausiai 2 valandas, kad gerai įsigertų.

Paruoštą pyragą galima patiekti ant stalo, mėgaukitės maistu!

Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Susiję straipsniai

PARAŠYKITE KOMENTARĄ

REKLAMA