Home Receptai 3 dienų valymo sriuba: valgykite sriubą tiek, kiek norite, ir kovokite su uždegimais, riebalais ir skrandžio problemomis

3 dienų valymo sriuba: valgykite sriubą tiek, kiek norite, ir kovokite su uždegimais, riebalais ir skrandžio problemomis

by adminas
62 peržiūra
Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Mums visiems laikas nuo laiko reikia atlikti detoksiką. Deja,  ne  kiekvienas detox suteikia norimų rezultatų.

Kalbant apie sriubos valymą, galite būti tikri, kad procesas yra natūralus. Valymas sriuba gali pagerinti jūsų inkstų, žarnyno, kepenų, limfinės sistemos ir odos funkcijas.

Be to, tai gali sustiprinti jūsų imuninę ir virškinimo sistemas.

Šią sriubą rekomenduojama valgyti vieną dieną, o po to pakartoti. Kiekvieną dieną valydami turėtumėte suvalgyti 5–6 lėkštutes sriubos.

Be to, būtinai gerkite daug vandens.

Detox sriubos ingredientų principai

  • Pridėti prieskonių, tokių kaip imbieras, česnakai, cinamonas, ciberžolė ir kmynai
  • Įpilkite pluoštinių daržovių, tokių kaip špinatai, svogūnai, morkos, porai, cukinijos ir kopūstai
  • Įpilkite krakmolingų daržovių, tokių kaip burokėliai, aronijos, kaštonai, pastarnokai ir bulvės
  • Paruoškite miso, kaulų ar daržovių atsargas.

Taip pat galite naudoti baltymus – pupeles, riešutus ar lęšius.

Taip pat sriubai pagardinti galite naudoti sviestą, avokadų aliejų ar kokosų aliejų.

1 receptas: Brokolių Detox sriuba

Svarbiausi ingredientai:

  • 5 brokolių gėlės
  • 3 saliero stiebai susmulkinti
  • 1 svogūnas, susmulkintas
  • 1 kopūstas ar špinatas
  • 2 morkos, nuluptos ir supjaustytos
  • 2 puodeliai daržovių arba kaulų sultinio
  • 1/2 šaukštelio jūros druska
  • Pusės citrinos sultys
  • 2 šaukštai kokosų aliejaus
  • 2 šaukštai kolagenas (neprivaloma)

Virimas:

Keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų, tada suberkite salierus, svogūnus ir brokolius. Būtinai virkite maišant 5 minutes, tada galėsite įpilti sultinio. Leiskite virti 5 minutes arba tol, kol ingredientai susimaišys ir sriuba bus tiršta!

2 receptas: morkų ir imbierų sriuba

Svarbiausi ingredientai:

  • 1 kg morkų, pjaustytų
  • 2 svogūnai, susmulkinti
  • 6 puodeliai kaulų ar daržovių sultinio
  • 3 šaukštai šviežio imbiero tarkuoto
  • 3 skiltelės česnako, susmulkintos
  • 1 puodelio kokosų pieno
  • Jūros druska, juodieji pipirai ir svogūnai pagal skonį
  • 2 šaukštai ghee arba kokosų aliejaus
  • 2 šaukštai kolagenas (neprivaloma)

Virimas:

Į keptuvę sudėkite česnaką, imbierą, atsargas ir morkas. Užvirkite, tada užvirkite. Sudėkite svogūnus ir ghee.

Virkite, kol tekstūra atrodys karamelė. Įpilkite sultinį ir svogūną į maišytuvą ir gerai išmaišykite. Tada įpilkite prieskonių ir kokosų pieno ir gerai išmaišykite.

3 receptas: Raudonųjų lęšių sriuba

Svarbiausi ingredientai:

  • ¼ c kokosų aliejaus, alyvuogių aliejaus arba ghee
  • 2 saldžiosios bulvės, supjaustytos
  • 1 obuolys, susmulkintas
  • 1 svogūnas, susmulkintas
  • 2 morkos, supjaustytos
  • 1/2 puodelio raudonųjų lęšių,
  • 1/2 šaukštelio kapotų kmynų sėklos
  • 1/2 šaukštelio Čili milteliai
  • 1/2 šaukštelio paprikos
  • 4 1/2 puodelio kaulo ar daržovių sultinio
  • 1 colio malto imbiero šaknies
  • Jūros druska ir juodieji pipirai pagal skonį
  • Kokosų kremas (nebūtina)

Virimas:

Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų ir kaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite morkas, bulves, svogūnus ir obuolius ir virkite juos 10 minučių.

Tada supilkite imbierą, sultinį, papriką, čili miltelius ir lęšius ir virkite sriubą. Virinama apie 30 minučių, kol sutirštės. Pabaigoje pagardinkite kokosų kremu.

Mėgaukis tuo!

Jeigu jums patiko ši naujiena spustelk „Patinka“ arba „Dalintis“ ↓

Susiję straipsniai

PARAŠYKITE KOMENTARĄ

REKLAMA